مطالعه ای در سال 2009 توسط مجله یائسگی نشان داد که مصرف روزانه پیاز داغ پاکر باعث بهبود تراکم استخوان در زنانی می شود که یائسگی را پشت سر گذاشته اند یا به پایان رسیده اند.
خطر شکستگی لگن در زنانی که به طور منظم پیاز میخوردند، نسبت به زنانی که هرگز پیاز نخورده بودند، 20 درصد کمتر بود.
علاوه بر این، دومی نیز 5 درصد توده استخوانی کمتری نسبت به کسانی که مرتب پیاز میخورند داشتند.
به طور مشابه، مطالعه اخیر روی 24 زن میانسال و یائسه نشان داد که نوشیدن آب پیاز تراکم مواد معدنی استخوان و فعالیت آنتی اکسیدانی را بهبود می بخشد.
از عملکرد مغز محافظت می کند
چه کسی در طول سالها نگران شناخت و سلامت مغز نیست؟
مطالعات نشان می دهد که خوردن پیاز از اختلال عملکرد سد خونی مغزی و احتباس آب در مغز جلوگیری می کند.
محققان احتمال می دهند که این اثر دوباره به دلیل آنتی اکسیدان های پیاز باشد.
فواید پیاز برای سلامت کبد و روده
پیاز نه تنها سرشار از فیبر است بلکه سرشار از پری بیوتیک است.
این فیبرهای غیرقابل هضم توسط باکتری های سالم روده مصرف می شوند و بنابراین به سلامت روده کمک می کنند.
در نتیجه باکتری های روده اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه مانند استات یا بوتیرات را تشکیل می دهند. علاوه بر سلامت روده، اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه نیز سیستم ایمنی و گوارش را تقویت می کنند.
علاوه بر این، خوردن پیاز باعث افزایش لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکتری ها در روده می شود که منجر به هضم بهتر می شود.
علاوه بر این، مصرف پیاز می تواند از کبد محافظت کند و تولید آنزیم آن را از طریق ترکیبات گوگردی آن بهبود بخشد.
فواید پیاز برای چشم
بر اساس مطالعات اخیر، مواد موجود در آب پیاز می تواند بر سلامت چشم تأثیر مثبت بگذارد.
بر این اساس، یک مطالعه از آب پیاز به عنوان قطره چشم استفاده کرد که میتواند از رشد فلور اضافی چشم جلوگیری کند.
بنابراین، پیاز می تواند یک درمان بالقوه برای عفونت های شایع چشم مانند ورم ملتحمه و بلفاریت باشد.
اما قبل از تجویز آب پیاز به عنوان قطره چشم در یک آزمایش خود، لطفاً با پزشک خود صحبت کنید.
با این وجود، طبق مطالعات، عصاره پیاز می تواند با جلوگیری از کدر شدن قرنیه برای چشم ها مفید باشد.
علاوه بر این، برخی معتقدند که سولفیدهای موجود در پیاز نیز می تواند از آب مروارید جلوگیری کند.