مطالعات متعددی به بررسی رابطه بین سرکه سیب یک و یک و باکتری ها اختصاص یافته است . به طور خاص، یک اثر ضد باکتریایی در برابر پاتوژن های منشاء غذایی نشان داده شده است.
تحقیقاتی که ما ذکر میکنیم و در صورت تمایل میتوانید به لطف پیوند اختصاصی که در انتهای بخش خواهید یافت، عمیقاً بررسی کنید، نشان میدهد که چگونه ترکیب اسید استیک و کلرید سدیم به طور قابلتوجهی برای پیشگیری موثر است. مسمومیت غذایی باکتریایی
اصول فعال سرکه سیب مفید برای کاهش وزن
آیا این درست است که اصول فعال سرکه سیب برای کاهش وزن مفید است ؟ در واقع اسید استیک است که این خاصیت را دارد! پس بیایید با هم این موضوع جالب را بررسی کنیم!
درستی اخلاقی ما، که به اندازه کیفیت محصول برای ما مهم است، ما را نیز وادار می کند تا یک پاراگراف را به موارد منع مصرف این ماده غذایی اختصاص دهیم، در مقایسه با فواید آن بسیار اندک، اما هنوز باید شناخته شوند.
> فهرست موضوعات:
مواد موثره سرکه سیب برای کاهش وزن: چرا؟
خواص اسید استیک
موارد منع مصرف سرکه سیب
تحقیقات علمی مورد استفاده به عنوان منابع خاص
ترکیبات فعال سرکه سیب برای کاهش وزن: چرا؟
پیش از این در کتابی در سال 1958، دکتر آمریکایی دیفورست کلینتون جارویس، اثربخشی این غذا را اعلام کرد. عنوان این متن “راهنمای یک پزشک ورمونت برای سلامت خوب” بود.
از اواسط قرن گذشته تا به امروز، گامهای رو به جلوی زیادی در تحقیقات صورت گرفته است که امروزه به ما اجازه میدهد بگوییم چرا سرکه سیب ارگانیک به لطف ترکیبات فعال خود، غذای مفیدی برای کاهش وزن است.
مطمئناً در مورد غذاهای چربی سوز شنیده اید و از امروز می توانید کاملاً این را نیز بگنجانید: اسید استیک در واقع به کاهش کلسترول کمک می کند و اگر در یک رژیم غذایی کم کالری گنجانده شود، کمکی برای کاهش وزن است.